Maria en Christel over Bureau Springveer

Een springveer: een klein, onopvallend object waarin grote kracht en ondersteuning huist. Buigzaam, flexibel, ondersteunend en cruciaal voor je comfort.
Want komaan, niemand wil in een ingezakte stoel zitten of in een doffe kuil liggen. De veer houdt de boel op spanning. In zijn eentje een beetje een gek wiebelig ding. Maar lijkt vol leven te zitten. Is samengebalde energie die in één keer tot uiting kan komen. Zit je er dan bovenop, wie weet waar je terecht komt.
Nou, dat is Bureau Springveer! Wij dus! Daarom ook ons motto: don’t get too comfortable…

Maria ClarkeChristel over Maria

Maria is de oplossingsgerichte denker. Blijft een idee steken in uitvoering, gaat zij aan de slag om de brug te slaan tussen gedachte en gebruik. Maria heeft een rotsvast vertrouwen in de moderne techniek. Deze zet ze naar haar volle vermogens in om tot bruikbare en bij de gebruiker passende oplossingen te komen. Online communicatie, webtechnologie, handzame apps, deze technieken hebben voor haar geen geheimen.

 

Christel Derkx

Maria over Christel

Christel is de creatieve denker. Ze luistert goed naar mensen en maakt van alle aangereikte ingrediënten een weergaloos visioen. Ze is onweerstaanbaar in haar enthousiasme en weet daarom iedereen mee te krijgen. Christel kan hoog vliegen maar plant wanneer nodig beide voeten stevig op de grond. Ze kan dromen èn doen. Een ideale combinatie.